Bliv blogger i dag

Interesserer du dig for at blogge, og kunne du godt tænke dig at komme igang med at blogge, så er der nogle ting du skal have styr på inden.

Hav værktøjet i orden, som man siger

Går du og drømmer om at starte din egen blog, så er det en rigtig god idé at have din egen computer. Det meste af arbejde med at have en blog foregår nemlig på computeren, så hvis du skal ud at låne en computer, hver du skal lave et nyt blogindlæg, så kan det hurtig blive meget omstændigt at blogge.

Derudover er det en god idé at have internetforbindelse i orden. Det kræver selvfølgelig en internetadgang, før du kan poste dine blogindlæg.

Blogging foregår online, og det ville være så ærgerligt, hvis du havde brugt flere timer på at lave et godt blogindlæg, som gik tabt fordi internetforbindelse røg.

V-log

Måske drømmer du om at blive Youtuber? Youtube er blevet meget populært blandt unge de sidste par år, og ved at være youtube kan man tjene penge på samme måde, som man kan ved at være blogger.

Hvis du er dygtig til at lave videoer, som folk finder interessante, så kan du hurtigt få mange følgere, og jo flere følgere du har, jo flere er der som vil lave samarbejde med dig. Så det er bare med at komme igang med at lave videoer.

Det er vigtigt, at du har en god internethastighed, når du skal uploade videoerne til din profil. Læs her hvad du kan bruge en god internetforbindelse til.