Derfor skal du anvende billeder i dine blogindlæg

ANNONCE

En af de vigtigste egenskaber når det handler om at blogge er, at kunne skille sig ud fra mængden. Du kan have nok så gode budskaber, men hvad nytter det, hvis der ikke er nogen der gider læse dem, fordi din blog er for kedelig at se på? Vil du have besøgende til at blive til læsere, er dit indhold nødt til at se spændende og interessant ud. En af de bedste måder at få dit indhold til at virke spændende, er ved at give det lidt liv i form af billeder. Vi vil her komme med de et par gode grunde til, hvorfor du bør komme i gang med at anvende billeder på din blog.

Benyt billeder i blogindlæg
Se hvor nemt disse flotte billeder fanger din interesse.

Læseren er naturlig på din blog for at læse om dine mange guldkorn, men et billede kan nogen gange skabe mere trafik, end et dybdegående indlæg. Indholdet til dit indhold kan være langsomt og ressource krævende, hvorimod at finde det rigtige billede ikke behøver at tage mere end 10-15 min. Der er masser af gratis websites, hvor du kan finde rigtig gode billeder til dit indlæg (se en liste her).

Billeder er tit det første, der fanger dit øje. Folk kaster først et blik på dit billede, fanger det deres interesse, går de videre til teksten, for at finder ud af, hvad du har at sige om det emne billedet repræsentere. Det er langt sværere at få folk til at læse dit indlæg, hvis der ikke er et billede til at give folk en idé om, hvad de skal til at læse.

Billeder og de sociale medier

social-mediaDet har faktisk vist sig, at billeder kan virke som en genvej til at få succes på de sociale medier. Har du vedhæftet et relevant billede, når du deler dit indlæg på de social medier, kan det være med til at lave små mirakler på f.eks. Facebook og LinkedIn. Har du brugt billeder i dit blogindlæg, kan du nemlig lave et mere dynamisk preview, når du deler dit indhold på disse sider. Har du ikke brugt noget billede i dit blogindlæg, har du ikke denne geniale mulighed, og levere derfor bare den næste kedelige status opdatering. På den måde kan du ikke forvente folk vil klikke, læse og dele.

Skab dig et brand med billederne

For at din blog skal kunne blive et brand, er det naturligvis vigtigt at folk kan huske den. Her er billeder et kanon virkemiddel, da folk har langt lettere ved, at huske et billede end en masse tekst. Dine besøgende går igennem stribevis af blogs hver eneste dag. Formår du ikke at give dem en visuel ledetråd kan de ikke huske, hvor det var de læste den og vender derfor ikke tilbage for mere.

Du kan med fordel have disse råd i mente, næste gang du skriver et mesterværk. Overvej om det ikke er værd at bruge et par minutter på, at finde et passende billede som blikfang.

Det er ganske enkelt: Uden billeder duer bloggerhelten ikke! Det rimer måske ikke ligeså godt, men det passer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *