En armbåndsurgarderobe

I en tid der vi bliver mere og mere miljøbevidste, går vi væk fra at købe nyt tøj hver uge – eller til og med hver måned. Da bliver det relevant at kigge på andre muligheder for at opdatere vores outfits på en dag-til-dag-basis. Her ser vi på hvordan en armbåndsurgarderobe, kan opdatere din stil. 

Hvad er en armbåndsurgarderobe?

En armbåndsurgarderobe er et arsenal af forskellige armbåndsure, der hver især opdaterer og transformerer dine outfits. Et armbåndsur er nemlig den ultimate stilmarkør, og du kan derfor nemt sende forskellige signaler med et ur. Det kan være et klassisk, måske dyrt, tidløst ur fra ur-giganter som Rolex eller Cartier, eller det kan være et meget mere moderne stykke urværk, der viser, at du hænger med i tiden. Efter som klimaforandringerne har ændret den måde, vi opfatter tøj og mode på, er det ikke længere relevant at hele tiden købe nyt tøj for at signalisere hvem vi er rent visuelt. Meget af signalværdien skal ligge i tilbehør. Som for eksempel i en lækker armbåndsurgarderobe, med ure for enhver anledning. Armbåndsure er også tilbehør der er kendt for at vare længe, og er dermed ikke et brug og smid-væk objekt. Det passer godt ind i en mere klimabevidst virkelighed.

Find inspiration online

Inspiration til dit næste ur, kan du finde ved at gå gennem gamle magasiner og inspirationsmedier som Instagram og Pinterest. Her kan du finde mange eksempler på samlere der går med bestemte ure, og mange der bruger klassiske armbåndsure på en ny og spennende måde. Det er også en god måde, at opdage nye ure – så man kan finde sit næste objekt til samlingen. Det er altid godt at blive inspireret, og det er rart at leve i en verden, der visuelle medier sørger for næsten konstant inspiration. Vi bliver udsat for lækre modebilleder døgnet rundt, og du kan bruge dem – sætte dem sammen, og forme din egen stil og få nye ideer til din garderobe af armbåndsure.