Er blogging stadig relevant?

Mange mener, at blogging er et dødt fænomen, der i stor grad er blevet erstattet af medier som YouTube, Instagram og TikTok, men er dette egentlig sandt? Her kigger vi lidt nærmere på, om blogging faktisk er dødt eller ej, måske er der stadig liv? 

Stadig plads til at blogge?

Det store spørgsmål er vel, om der stadig findes en plads til blogging, eller om behovet er blevet erstattet af andre og mere kortfattede medier. Men nu er der sket en ændring, vi længes mod det mere autentiske og personlig beretninger i godt formidlet tekstform, er en del af denne udvikling. Der er med andre ord meget, der tyder på, at blogging er ved at få en ny storhedstid. Det er bare at kaste sig på bølgen og få en blog op at køre, så du kan bygge et stort publikum og måske til og med tjene penge på din blog på længer sigt.

Gode tips til at få fart på din blog

Der er alligvel meget, man selv kan gøre for at få fart på sin blog. Specielt godt design er noget, som vi fokuserer meget på som forbrugere, og det er helt klart noget af det, der tæller mest. Det samme gælder selvfølgelig for indhold. Det er værdifuld indhold og måske også information, som gør, at man bliver ved med at besøge en blog.

Vi er blevet ekstremt visuelt anlagt, efter at forbruge visuelle medier som Pinterest og Instagram, og derfor er der god grund til at fokusere meget på det visuelle, hvis du vil have succes med din blog. Det gælder både for billeder, der skal illustrere dine blogposts, men også for selve designet. Dette er en engangsinvestering, men designet på din blog, kan have ekstremt meget at sige for, hvordan den bliver opfattet. Vi ser nemlig hele tiden fantastiske hjemmesider, der er professionelt designet, og derfor er vores forvæntninger på lige det her område meget højere, end de var for  bare for få år siden.

Det er med andre ord en god ide at investere i et godt blogdesign, men hvordan skal du skaffe de penge? Find og lån 5000 kr til at få lavet et godt blogdesign, så du kan høste fortjenesten i den anden ende. Klik ind og lån kvikt, så du kan få din blog op at stå så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du får dit indhold godt nok, jo hurtigere kan du begynde at tjene penge på din blog.