Værktøj

På denne side har vi listet alle de forskellig stykker værktøj, som du som blogger skal have styr på for, at få succes med din blog. Listen er ikke fuldkommen, men en vi løbende tilføjer nye elementer til, når vi får styr på dem. Har du et værktøj som hører hjemme på listen, så kan du sende os en e.mail på kontakt (a) bloggingfromscratch.com.

CMS & Webshop

  • WordPress: Efter at have prøvet en række CMS-systemter til blogging, så er vi altid vendt tilbage til WordPress. Der findes nemlig ikke en løsning derude, og alle andre systemer er langt fra det niveau som WordPress har opnået.
  • Shopify: Får du så stor succes med din blog, at du vil begynde at sælge produkter igennem denne, så er Shopify muligvis en løsning for dig. Det vil koste penge, men er dog nem at komme i gang med for bloggere.
  • Woocommerce: Woocommerce er den hurtige, billige og forholdsvis nemme måde at begynde at sælge produkter på en “blog”. Du kan finde flere guides på nettet hertil.

Plug-ins

  • Custom Sidebar: Giver dig mulighed for at opsætte præcis de sidebars præcis hvor du ønsker det (som der ofte er restriktioner for i almindelige designs).
  • Yoast: Det bedste SEO-plugin på markedet lige nu (og har været det længe). Hvis du har en ide om, at du skal have styr på din SEO og modtage trafik fra søgemaskinerne, så er Yoast et must have for dig.
  • All in One Favicon: Giver dig mulighed for at indsætte præcis det favicon du ønsker. Herudover er det nemt, og du skal ikke have viden omkring kodning for at gøre det.

30 thoughts on “Værktøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.